Michael Lumb vil hjælpe AGF økonomisk

Det 21-årige forsvarstalent har forståelse for, at fodbold er forretning, og at AGF kan blive nødt til at sælge ham for at få balance i regnskabet.

Trods sin unge alder er Michael Lumb på rekordtid blevet en af de absolutte profiler i AGF-truppen, og der er derfor naturligt nok også blevet lagt mærke til ham uden for Århus.

Samtidig har AGF åbent meldt ud, at spillersalg kan blive nødvendigt for at forbedre økonomien, efter at Århus Elite A/S i februar kom ud med et halvårsregnskab på minus 16,5 millioner kroner.

Michael Lumb er klar over, at AGF kan blive lokket af et tilbud fra en anden klub.

- Jeg har fået meget af AGF, og jeg vil da gerne hjælpe dem, hvis jeg kan. AGF ved godt, at jeg har ambitioner om at komme til udlandet, og jeg er sikker på, at AGF også vil hjælpe mig med at komme af sted. Hvis jeg så samtidig kan skaffe dem en masse penge i kassen, så vil jeg da gerne gøre det, siger han til Tipsbladet.

I foråret var den 21-årige venstreback plaget af en længerevarende skade, som muligvis har betydet, at udenlandske klubber tøver en smule med at hive en kontrakt frem. I efteråret skal han derfor forsøge at bevise, at han ikke har mistet noget særlig ved sin lange pause som følge af to knæoperationer.