Michael kørte også galt på Fårupvej

Kommune vil undersøge muligheden for at salte mere

01:48

1 af 2

Efter en dødsulykke i Fårup ved Randers i sidste uge, hvor en mor og hendes 7-årige søn mistede livet formentlig på grund af glat føre, vil Randers Kommune nu undersøge muligheden for at salte flere vejstrækninger.

Michael Schacht er en af dem, der håber på mere saltning. Få dage før dødsulykken brækkede han sit kraveben på samme vej.

Se: Mor og søn dræbt i ulykke

- Jeg var på vej hjem, og så bremsede jeg lige så stille for at dreje, men så forsvandt scooteren under mig, fordi der var så stjerneglat, siger Michael Schacht, der er værkstedsmand fra Nørbæk.

Han fortsætter:

- Jeg har boet her hele mit liv, og den strækning er så berygtet, fordi der altid er glat. Men der er ingen, der gør noget ved det.

Se: Får kritik efter dødsulykke

Han mener, at Randers Kommune burde salte vejene mere i området.

- De burde gøre det her. Det er et lavt område med eng, og der er altid fugtigt, og lige så snart der så er det mindste frost, så er der isglat. Efter ulykken var de ude fire gange for at salte, men det var bedre, hvis de havde været her fire gangen inden, siger Michael Schacht.

Du kan se interviewet med Michael Schacht i videoen øverst på siden, og du kan se mere om de glatte veje i området i nyhederne på TV 2 | ØSTJYLLAND torsdag aften klokken 19.30.