Mest klikkede i 2016: Meget overraskende og ret vildt

Sofie Daugaards optræden til Grøn Koncert i Randers hittede stort i 2016. Selv havde hun aldrig troet den ville få så meget opmærksomhed

02:23

I 2016 var den mest læste historie på tv2oj.dk lidt overraskende det unge sangtalent fra Randers, Sofie Daugaards optræden med Mads Langer til Grøn Koncert. Næsten 100.000 klik har historien fået, og det kommer meget bag på hovedpersonen selv.

- Det havde jeg aldrig troet, og det er da ret vildt. Jeg tænker tilbage på oplevelsen med en god mavefornemmelse. Det var mega spændende og lærerigt, siger Sofie Daugaard i dag til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også Her er de mest læste østjyske historier i 2016

En af grundene til, at historien om Sofie Daugaards duet med Mads Langer nåede så bredt ud, var med stor sandsynlighed, at kunstneren selv valgte at dele den på sin Facebook-side.

- Det blev jeg overrasket og glad over. Han viser, at han ville skabe en god oplevelse for mange af os og virkelig ville det. Det var ikke bare et kommercielt stunt, siger hun.

02:39

Se Mads Langer og Sofie Daugaards duet til Grøn Koncert i Randers her. 

Luk video

Siden Sofie Daugaards optræden til Grøn Koncert er hun ikke ligefrem blevet en kendis på gaden i Randers, og de færreste beder hende om en autograf. Men alligevel har oplevelsen haft stor betydning.

- Jeg har fået flere følgere på Instagram og kan komme længere ud med mine egne sange, fortæller hun.

Fremtidsplanen for den unge randrusianer er at fortsætte med at lave musik og forhåbentlig engang at kunne leve af musikken. I første omgang skal 3.G på Paderup Gymnasium dog først færdiggøres.  

Du kan se hele interviewet med Sofie Daugaard øverst på siden. Herunder kan du høre en af hendes egne sange: