Mere metal i Fængslet

Metallica kommer til Horsens i 2014

Den 6. juni 2014 vil der blæse høj rockmusik ud af højtalerne ved Fængslet i Horsens.

Endnu engang har det det amerikanske rockband Metallica med danske Lars Ulrich ved trommerne valgt at lægge vejen forbi Horsens.

Koncerten bliver afholdt den 3. juni 2014 - godt og vel to år efter, at bandet sidst aflagde besøg i gården ved det gamle statsfængsel.

Metallica afholdt koncert i Horsens den 6. juni 2012. Nu er Lars Ulrich og resten af bandet klar til næste omgang:

- Metallica og Danmark. To ord som passer perfekt sammen. '12 i fængsel. '13 som sidste øjebliks navn i Roskilde. Og nu i '14, igen i fængsel, denne gang 'by request', på opfordring. I stemmer, I bestemmer, vi spiller. Det kan ikke blive mere COOL end det. Et dansk hattrick som vi er enormt stolte af. Vi ses til sommer. Hej fra Lars, skriver danske Lars Ulrich i en pressemeddelelse.

Koncerten i Horsens bliver en del af Metallicas europæiske turné i sommeren 2014. Som noget helt særligt er koncerten en såkaldt "by request"-koncert, hvor det er bandets fans, der får lov til at bestemme set-listen.

Horsens & Friends, som står bag koncerten, glæder sig over, at det endnu engang er lykkedes at få rockbandet til byen:

- Jeg var jublende lykkelig, da det faldt på plads. Det var en rigtig god oplevelse sidste gang. Nu retter vi pladsen lidt til og lukker 5000 færre gæster ind, siger Frank Pandura fra Horsens & Friends til TV 2 | ØSTJYLLAND.