Melvin på seks år sælger boller i sin hyggebutik

Når man seks år gammel, og gerne vil tjene lidt penge, så kan det være svært. Men ikke for Melvin Kannegaard, som sælger boller i sin egen lille biks.

Seksårige Melvin Kannegaard fra Trustrup vil tjene gerne lidt lommepenge til at købe legetøj. Foto: Privat

Læs også Pas på solen - den er skarp som i august

I Trustrup på Djursland vil seksårige Melvin Holger Kannegaard gerne tjene lidt penge, som han kan bruge på legetøj.

- En dreng på seks år kan ikke rigtig tjene penge, så derfor syntes jeg, at det her var noget, han kunne gøre, fortæller Melvins mor Annika Andersen til TV2 ØSTJYLLAND.

01:02

VIDEO: Melvin og mor Annika fik solgt alle bollerne og han tjente en god sjat penge til legetøj.

Luk video

Familien har været tidligt oppe fredag morgen for at bage næsten 150 boller, som Melvin kunne sælge i sin lille bage-hyggebutik.

- Vi snakkede om det sidste år, men der var det alt for varmt til boller, så det blev ikke til noget, siger mor Annika.

Melvin og mor Annika foran salgsstedet. 

Men nu skulle det være. Familien havde fri og vejret var godt, men det var ikke så varmt, at man ikke ville købe en pose med lune boller.

Dengang jeg selv var barn, lavede vi altid små boder, men vi solgte aldrig noget.

Annika Andersen, mor til Melvin, Trustrup

- Dengang jeg selv var barn, lavede vi altid små boder, men vi solgte aldrig noget, fortæller Annika Andersen.

Heldigvis er det ikke tilfældet for 6-årige Melvin, som står i indkørslen med sin lille bod. Han begyndte salget klokken 12 fredag, og har allerede solgt 10 poser med fire boller i hver efter en lille halv time.

Der er masser af boller klar til salg hjemme hos Melvin i Trustrup. Allerede fra tidlig morgen har de været i gang i køkkenet. Foto: Privat

- Han vil gerne tjene nogle lommepenge, som han kan bruge i en legetøjsbutik, siger Annika Andersen imens Melvin har travlt med at betjene kunder i baggrunden.

Kunderne får en gratis kage, når de køber en pose boller.

Melvin Holger Kannegaard sælger boller, indtil der ikke er flere – eller når han ikke gider mere, skriver Annika Andersen i et opslag på Facebook i den lokale gruppe.

Naboerne blev gjort opmærksomme på, at der var boller til salg og det samme gjorde Facebookbrugerne i den lokale gruppe. Foto: Facebook