Melgaard havde tid til at nyde opbakningen

Randers HKs Mette Melgaard nød opbakningen fra de 11.500 tilskuere, da Danmark slog Rusland ved EM i kvindehåndbold

Foto: Hans Carstens

1 af 2

Mette Melgaard har med garanti ikke fortrudt, at hun sidste år besluttede sig for at gøre comeback på det danske landshold efter syv års fravær.

Hun oplever lige nu en bølge af EM-succes med holdkammeraterne og prøvede mandag aften at besejre de russiske verdensmestre med 26-20 foran 11.500 mennesker. Og Melgaard er ikke i tvivl om, at publikum har deres andel i sejren.

- Det løfter helt klart vores spil. Man er bare på, når man kan mærke, at publikum er med. Håndbold er jo show, og derfor nyder vi, at der er opbakning på. Og når det går, som det gjorde mod russerne, er der endda tid til at nyde det, siger Randers-stregen.

Hun mener, at Danmark kamp for kamp har løftet sit spil, efterhånden som aftalerne spillerne imellem falder på plads.

- Jeg føler, at jeg har langt bedre styr på mine holdkammerater, fordi vi hele tiden får rettet på tingene. Efter kampen mod Spanien snakkede jeg for eksempel med Trine Troelsen, fordi det ikke helt fungerede, og nu har vi fået det på plads igen, siger Melgaard.

Hun er spændt på, hvor godt det lykkes at falde ned igen og fokusere på kampen mod Kroatien, der allerede skal spilles tirsdag aften.

- Vi må prøve at få sovet, selv om det er svært. Men der er ikke andet for end at skynde sig hjem, få spist og så komme i seng. Det kan godt være, at det kommer til at knibe med at falde i søvn, men om ikke andet så kan vi da få hvilet kroppen lidt, siger hun