Medom: Stands tricktyvene

Østjyllands Politi har nu modtaget anmeldelse nr. 100

De seneste tricktyverier mod ældre aarhusianere får nu rådmanden for ældreområdet Thomas Medom til at advare mod tyvene. Ifølge Østjyllands Politi har man nu modtaget anmeldelse nr. 100 for tricktyveri eller forsøg på tricktyveri.

 

- Det er usselt og kynisk at vælge enlige ældre som ofre. Jeg er sikker på, at politiet gør deres yderste for at stoppe de mange tricktyve, og som kommune vil vi gerne hjælpe med at formidle den viden der skal til for at undgå tricktyvene, oplyser Thomas Medom i en pressemeddelelse til TV 2 | ØSTJYLLAND.           

- Det handler tit om små ting, som kun at lukke folk ind man kender, at undgå at have store pengebeløb liggende og holde fordøren låst, siger rådmanden, der også understreger: 

- Selvom der lige nu er fokus på tricktyverier i Aarhus er det værd at huske på, at risikoen for at blive udsat for noget ubehageligt er meget lille og faktisk er den ældre gruppe i befolkningen der oplever mindst kriminalitet.

I det næste nr. af magasinet Vital, der sendes til alle aarhusianere over 60 år og førtidspensionister, vil der være gode råd om, hvordan man undgår tricktyvene.