Medier: Lauge på vej til Kiel

Rasmus Lauge kan være fortid i BSV

BSV ser ud til at miste landsholdsspiller Rasmus Lauge men henter ifølge vedvarende rygter til gengæld solid forstærkning til stregen.

Den talentfulde venstre back og playmaker fra Bjerringbro-Silkeborg, Rasmus Lauge, har flere gange været rygtet til den tyske storklub THW Kiel i den kommende sæson, selv om han har kontrakt med jyderne til 2014. Men nu skriver flere medier, deriblandt mja.dk, at en aftale er meget tæt på at være på plads.

- Som jeg har sagt tidligere, så er vi i en positiv dialog med Kiel, men jeg vil ikke kommentere på, om vi er tæt på et salg af Lauge. Men tingene er på vej ind i den afgørende fase, for vi ønsker ikke at trække den længere, siger direktør i BSV Frank Lajer.

Det vil være et stort tab for BSV, hvis Rasmus Lauge forlader klubben. Der dog til gengæld ser ud til at være tæt på en kraftig forstærkning på stregen. Ifølge Midtjyllands Avis er den islandske stregspiller Kari Kristjan Kristjansson tæt på at blive BSV-spiller.

Den 31-årige islandske landsholdsspiller, der i denne sæson har spillet i den tyske Bundesliga i Wetzlar, gav Danmark store problemer ved VM i Spanien, hvor han scorede otte mål og var en gevaldig mundfuld for det danske forsvar.

BSV-direktør Frank Lajer er dog heller ikke videre meddelsom i denne sag.

- Jeg har en forventning om, at vi i løbet af de næste 14 dage har fundet en god stregspiller. Vi har ikke noget på plads, men vi arbejder på det, siger Frank Lajer til mja.dk uden at nævne navne.