Masseslagsmål foran banegård

50 personer i kamp i nat

To grupperinger på op mod 50 personer kom sent tirsdag aften i slagsmål foran banegården i Aarhus.

Østjyllands Politi står fortsat uden særligt mange spor, efter op mod 50 personer omkring midnat tirsdag endte i slagsmål foran banegården i Aarhus. Det fortæller vagtchef Andras Poulsen til Berlingske Nyhedsbureau natten til onsdag.

- Det lød som noget stort, da vi blev alarmeret af vagterne fra banegården, men da vi kørte derop, var de involverede allerede begyndt at sprede sig, og nogle var på vej væk i biler, siger han.

Politiet ved endnu ikke, hvad der gik forud for slåskampen.

- Der var ikke nogle deroppe, som ville tale med os, så vi har heller ikke haft nogen inde til afhøring. Det er vores opfattelse, at der er tale om to grupperinger af en slags, men hvilke ved vi ikke, fortæller Andras Poulsen og tilføjer, at der indtil videre ikke er forlydender om tilskadekomne.

Tirsdag aften var titusindvis af århusianere samlet i centrum af Smilets By, hvor butikkerne havde åbent til midnat, og gaderne var fyldt med musik og festglade mennesker.

- Bortset fra episoden ved banegården er aftenen indtil videre forløbet stille og roligt. Bank under bordet, siger Andras Poulsen.