Masango træner nu med i Randers igen

Den sydafrikanske midtbaneprofil Mandla Masango er nu atter en del af det kronjyske superligamandskab

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger, Scanpix

1 af 2

Gennem længere tid har der været polemik omkring Randers FCs sydafrikaner, Mandla Masango, der har nægtet at træne med holdkammeraterne, fordi han ikke har følt sig klar til det. Men nu har piben fået en anden lyd – Masango er mandag tilbage på træningsbanen.

- Vi har haft nogle samtaler med Mandla henover weekenden, og nu har han valgt at træne med igen på lige fod med de andre spillere. Hvad samtalerne har handlet om, er et anliggende mellem klub og spiller, siger sportschef Ole Nielsen til tv2oj.dk.

Læs også Redaktør kan godt forstå RFCs håndtering af Masango

Han vil altså ikke løfte sløret for indholdet i snakkene, og om der er blevet tildelt sydafrikaneren et ultimatum for at få ham i aktion igen, melder historien derfor intet om.

- Nu skal vi i den kommende tid se, hvordan han agerer på træningsbanen, og hvordan det hele spænder an. Om han er aktuel allerede til fredagens kamp (mod Esbjerg, red.) er for tidligt at sige, lyder det fra Ole Nielsen.

Det var den forhenværende chefscout Peter Christiansen (nu i AGF), der sidste år kunne præsentere Masango i Randers. Foto: Randers FC

Mandla Masango har været i vælten primært på grund af sin agent Buddy Farah, der har været meget åbenmundet i sin kritik af Randers FC.

Beskyldningerne har gået på, at den kronjyske klub er skyld i et misset Masango-skifte til AaB, og midtbanespilleren er ifølge agenten ulykkelig i Randers. Men nu er han altså tilsyneladende glad nok til at spille igen.

Ifølge Ole Nielsen har Mandla Masango ikke skullet undskylde udmeldingerne, der er kommet gennem agenten. Hvordan truppen har modtaget nyheden om hans comeback, forsøger vi nu at finde ud af.