- Marvin kører meget selv

SIF-spiller fortæller om forholdet til klubbens topscorer

04:41

1 af 2

Silkeborg Stadion mandag kl. 18.40. Hjemmeholdet Silkeborg IF har sensationelt bragt sig foran med 1-0 i den ekstremt vigtige hjemmekamp mod topholdet FCK.

Målscoreren, Marvin Pourié, løber ud til publikum for at fejre scoringen. Tilskuerne er ellevilde. Til gengæld falder ingen af de øvrige SIF-spillere tyskeren om halsen. De gider ikke engang løbe hen til ham.

Var episoden en tilfældighed, eller kan medspillerne ganske enkelt ikke lide den excentriske tyske angriber, sådan som flere medier har spekuleret i?

I fodboldprogrammet Fodbold med Horup på TV 2 | ØSTJYLLAND fortæller SIF-offensivspilleren Jesper Bech ærligt, at det ikke er altid, Marvin Pourié er lige populær.

- Som en trup er der altid en eller to eller tre, som er svære at omgås. Man skal jo gerne have en angriber, som er lidt psykopat. Ellers scorer han ikke så mange mål, siger Jesper Bech.

- Marvin er individualist, og det er nogle gange lidt svært at forholde sig til. Han tager gerne bolden meget og kører selv. Når vi er lidt pressede og har brugt rigtig mange kræfter på at forsvare bolden og holde den i egne rækker, og han for tredje gang sætter den over styr, fordi han prøver at drible tre, så er det klart, at man efter kampen enten hader eller elsker ham.

Meget langt til Marvin Pourié

I Fodbold med Horup forklarer Jesper Bech også, hvad der skete i forbindelse med den stærkt omdiskuterede jubelscene på Silkeborg Stadion tidligt mandag aften.

- Jeg tror, der bliver gjort et lidt for stort nummer ud af, at han løb ud og jublede lidt for sig selv sammen med tilskuerne. Der var 10 minutter tilbage, og vi havde haft det hårdt i en periode. Han scorer på en kontra, og der er meget langt hen til ham. Nicolai Køhlert (oplæggeren til målet, red.) laver et lige så stort stykke arbejde i det mål, synes jeg. Der var kortere vej til ham, og han havde også fortjent et skulderklap.

Se diskussionen i Fodbold med Horup i videoklippet øverst på siden - eller se hele udsendelsen torsdag kl. 22.30 på TV 2 | ØSTJYLLAND.