Martin Retov: Vi var heldige

Havde dommerkendelserne med sig

Foto: Allan Baden

AC Horsens' dobbelte målscorer Martin Retov var ikke sen til at indrømme det held, som AC Horsens havde med sig i lørdagens 3-1-sejr over AGF på udebane.

Målmand Robert Veselovsky tog nemlig bolden med hænderne uden for feltet i første halvleg og skulle have haft rødt kort, mens Søren Larsen fik et mål forkert underkendt for offside ved stillingen 1-0 til AC Horsens.

- Det er så heldigt for os. Vi har så det held, som vi ikke havde i mandags, for i mandags (mod FC Midtjylland, red.) skulle vi have haft et klokkeklart straffespark, som ikke bliver dømt. Der kunne vi være kommet foran 1-0. Så der bliver taget og givet lidt i de her situationer, og i dag er vi heldige, så det er kun dejligt, siger Martin Retov.

En perle af et frisparksmål
Den tidligere Brøndby-spiller bragte sit hold foran med 1-0 lige inden pausen og scorede en perle af et frisparksmål helt oppe i krogen af Steffen Rasmussens mål inden slutfløjtet. Og dødbolde er noget, AC Horsens gør meget ud af.

- Vi trænede det selvfølgelig en del på træningslejr. Dødbolde og frispark. Og der synes jeg, vi har været farlige indtil nu. Og det kommer os til gode i dag, men også mod Køge, hvor vi også scorede på en dødbold, siger Martin Retov.

- Det er dejligt at score på dødbolde. Det er nogle lette mål i fodbold, siger Martin Retov.

Martin Retov måtte se angriberne Henrik Toft og Johan Absalonsen gå ud med henholdsvis problemer med knæet og en fibersprængning i lørdagens kamp.

Johan Absalonsen må ifølge AC Horsens' hjemmeside sidde udenfor i to-tre uger, mens Henrik Toft skulle være klar til den næste kamp mod FC Nordsjælland.

Se Martin Retovs frisparksmål på tv2sport.dk