Martin Pusic kan forvente mange kampe i AGF-angrebet

Martin Pusic kan ifølge AGF-træner David Nielsen forvente at spille mange kampe i AGF-trøjen

Sønderjyskes Christian Jakobsen (tv) i kamp med AGFs Martin Pusic (th) i mandagens kamp, der endte 0-0 i Aarhus. Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

Martin Pusic er blevet hentet ind som afløser for Morten "Duncan" Rasmussen i AGF, og efter to fine indhop er man yderst tilfreds med angriberen i Aarhus.

Det siger AGF-træner David Nielsen efter mandagens 0-0-kamp hjemme mod Sønderjyske i Alka Superligaen.

Læs også Skarpheden manglede, da AGF og Sønderjyske delte i Aarhus

- Martin Pusic har gjort det rigtig godt her i starten. Han gør alt det, han skal. Han kom ind og lavede et fantastisk indhop, selv om det var kort i Hobro.

- I dag får vi ikke brugt ham godt nok, men vi ser, hvor dygtig han er til at holde i bolden. Vi havde bare ikke den sidste energi til at løbe omkring ham, siger David Nielsen. 

AGF-træner David Nielsen roser klubbens nye angriber martin Pusic, som aarhusianerne denne vinter har hentet i FC København. Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

Der venter mange kampe forude

Ifølge træneren kan Martin Pusic forvente mange kampe for AGF.

- Han er en fantastisk, professionel fodboldspiller, og han kommer til at spille mange kampe for os, siger David Nielsen.

Der blev gået til den i duellerne i mandagens kamp mellem AGF og Sønderjyske, der dog endte uden scoringer. Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

AGF-anfører Pierre Kanstrup mener, at det er godt set af AGF at hente den østrigske angriber.

- Jeg har kun kendt ham i to og en halv uge, men han er en rigtig fin fyr, der går til den på træningsbanen. Han vil det rigtigt gerne, og jeg synes, det er rigtigt godt set af AGF at hente ham. 

AGF-SØNDERJYSKE 0-0

Gult kort: Tobias Sana, AGF (17.), Victor Ekani, SønderjyskE (17.), Pierre Kanstrup, AGF (43.), Kasper Junker, AGF (90.)

Tilskuere: 4.418

'Han er irriterende at spille over for'

Pierre Kanstrup forventer, at Pusic snart kommer i gang for AGF og erindrer, hvor irriterende Pusic var at stå over for på banen:

- Han har lavet to gode indhop indtil videre. Han har været energisk og pågående, og jeg husker selv fra mine kampe mod ham, hvor pisseirriterende han er at spille over for.

- Jeg er sikker på, han nok skal komme i gang for os.

Martin Pusic ønskede ikke selv at kommentere sin start i AGF, da han ifølge AGF's pressechef ønsker at holde lav profil.