Martin Jørgensen kan få 100 landskampe

Fodboldspilleren Martin Jørgensen indstillede landsholdskarrieren efter sommerens VM, men landstræner Morten Olsen åbner for, at der kommer en kamp nummer 100.

Det er ikke usandsynligt, at Martin Jørgensen får sin kamp nummer 100 for fodboldlandsholdet, selvom AGF-spilleren stoppede sin karriere i rødt og hvidt efter sommerens VM-slutrunde i Sydafrika.

Den rutinerede midtbanespiller, der som AGF'er spiller i 1. division, er noteret for 99 kampe og har luftet tanken om gerne at ville slutte på 100 kampe alligevel.

- Så skal han spille godt. Så er der en chance for, at vi udtager ham på et eller andet tidspunkt, siger landstræner Morten Olsen.

- Når han har en god form, så har jeg sagt til ham, at så skal han nok få et par minutter, men det er et spørgsmål om, hvorvidt han finder den form, lyder det fra landstræneren.

Et oplagt bud på jubilæumskampen til Martin Jørgensen kunne være den 17. november, hvor Danmark i netop Århus møder Tjekkiet i en testkamp. Men det vil Morten Olsen ikke love.

- Vi satser alle sammen på ham på et eller andet tidspunkt. Det ville være ærgerligt at hænge på 99 kampe, lad os blive enige om det, forklarer Morten Olsen.

/ritzau/