Martin Jørgensen fik ni minutter ekstra

AGF's Martin Jørgensen skulle have haft 20 minutter i sin afskeds-landskamp.

Martin Jørgensen skulle blot have spillet 20 minutter i sin afskedskamp på landsholdet. Men 100-kampjubilaren fik ni minutter ekstra, da Danmark spillede 0-0 mod Tjekkiet i Århus.

- Vi synes det gik så godt, så han fik lidt mere spilletid, siger landstræner Morten Olsen med et grin.

Jørgensen havde dog ikke noget imod de ekstra minutter på sin NRGi Park, der også er AGF's hjemmebane.

- Jeg havde faktisk lyst til at spille lidt mere, da jeg kunne se, at Daniel Jensen stod derude og ventede på at komme ind i stedet for mig, siger Martin Jørgensen.

Den 35-årige AGF'er fortæller, at han har nydt at være tilbage i landsholdslejren, efter at han stoppede i rødt og hvidt efter sommerens VM.

- Det har været nogle gode dage. Jeg følte ikke det store pres inden kampen, for jeg vidste, at det var den sidste, så jeg skulle ikke bekymre mig om at blive udtaget igen, siger Jørgensen.

Efter et kvarter fik Danmark tilkendt et straffespark, og veteranen har det fint med, at han ikke blev sat til at sparke fra ellevemeterpletten. Et forsøg, som Michael Krohn-Dehli brændte.

- Det er mange år siden, at jeg sidst har sparket et straffe. Hvis jeg havde sparket, så havde jeg nok brændt et straffespark i min sidste landskamp, så det gør ikke noget, fastslår Jørgensen.