Maria Noe Høi stopper som V-formand

Maria Noe Høi trækker sig som formand for Venstre i Skanderborg

Maria Noe Høi stopper med øjeblikkelig virkning som formand for Venstres vælgerforening i Skanderborg, og hun forlader på samme tid også posten i Venstres hovedbestyrelse.

- Det er nogle ting, der har ulmet under overfladen noget tid, men nu er det nok, siger Maria Noe Høi til tv2oj.dk.

Hun forklarer, at hun trækker sig på grund af uenighed i partiet, og at hun er skuffet over udviklingen den seneste tid.

- Flere af bestyrelsesmedlemmerne i kommuneforeningen har været utilfredse med, at Kim Andersen ikke blev genvalgt til Folketinget og mener ikke, at jeg har gjort nok for at få ham genvalgt i forbindelse med valgkampen, siger Maria Noe Høi og fortsætter:

- Løkke-kritik burde holdes internt

Skuffet

- De er jo i deres gode ret til at have den opfattelse. Og det er rigtigt, at jeg ikke har gjort meget for specifikt at få Kim Andersen valgt. Jeg har arbejdet for, at Venstre skulle få et godt valg og at alle de kandidater, der stillede op i vores østjyske storkreds, skulle få et godt valg. Det er min opgave som lokalformand og som medlem af partiets hovedbestyrelse. At arbejde for partiet og ikke for den enkelte. I fodbold siger man, at ingen spillere er vigtigere end holdet og klubben. Det synes jeg også gælder i politik. Og derfor går jeg også, siger Maria Noe Høi.

Selvom hun er skuffet, mener hun ikke, at hun smækker med døren.

- Der er grænser for, hvor meget bøvl jeg gider blive ved med. Jeg har selv taget beslutningen, og jeg føler ikke, at jeg er blevet presset ud. Jeg går ikke i vrede og smækker ikke med døren. Men jeg må da indrømme, at jeg er skuffet over den måde, det her har udviklet sig på, siger Maria Noe Høi.

Hun fortæller, at nu skal finde ud af, hvad alt den ekstra fritid skal bruge til.