Manden bag boykot: Vi kommer ikke videre før Keller er væk

Kennet Jensen har i skrivende stund fået over 800 fans med på ideen om at boykotte Randers FCs kampe

Foto: Annelene Petersen - Scanpix / Facebook

En af de mest omtalte sager i dansk fodbold lige nu er uden tvivl trekantsdramaet mellem Christian Keller, Jonas Borring og sidstnævntes kone. Keller har fundet sammen med holdkammeratens kone, og det har nu fået klubbens fans til at gå til angreb på den tidligere anfører.

En af tilhængerne har således oprettet en begivenhed på Facebook, hvor han opfordrer til at boykotte Randers FCs kampe, indtil Christian Keller er væk. Den har over 800 fans tænkt sig at deltage i, mens lige så mange er interesserede. Så op mod 1600 fans kan blive en del i aktionen.

Agesen: Vi er rykket tættere sammen i bussen

- Jeg synes, at det er forfærdeligt, at en mand som Christian Keller kan skade holdet på denne måde, og Randers FC kommer ikke videre før, han er væk, lyder det fra initiativtager til boykotten, Kennet Jensen, som fortsætter:

- Vi er tre kammerater, som er fans helt ind i hjertet. Vi kan ikke bare se til, at vores hold er splittet. I kampen i går har vi én chance - det er ikke godkendt, og det på grund af Keller skal spille en klovn.

Straffer ikke holdet

Kennet Jensen har en forhåbning om, at klubben vil reagere på fansenes boykot.

- Jeg håber, at klubben vil handle ud fra, at de kan se, deres fans ikke vil have, at Keller spiller videre i Randers FC, siger Kennet Jensen.

Colin Todd: Respekten for Keller er væk

Flere andre fans - heriblandt den officielle fanklub - har taget afstand til boykotten, som den mener kun vil skade Randers FC yderligere. Til det siger Kennet Jensen således:

- Man straffer ikke holdet ved at boykotte Randers FCs hjemmekampe, det har Christian Keller gjort i forvejen. Ved at blive væk og vise sin støtte til Jonas Borring, så vil direktionen se, de mister indtægter og føle sig nødsaget til at rive Kellers kontrakt i stykker.

Du kan læse mere om begivenheden på Facebook lige her