Mand tog sagen i egen hånd: Fangede tyve og fik værdier igen

En 27-årig mand fra Randers overraskede lørdag aften to indbrudstyve, som han på ingen måde ville lade slippe af sted med tyvekosterne

Foto: Google Streetview

Lørdag aften kort efter kl. 23 blev der begået indbrud mod en lejlighed på Skelvangsvej i det nordlige Randers, men tyvene fortryder nok valget af gerningssted. For den 27-årige beboer i lejligheden lod dem ikke bare sådan lige slippe af sted med tyvekosterne.

Efter han havde overrasket de to mandlige tyve i lejligheden, stak gerningsmændene af, men beboeren fortsatte efter dem. Og til sidst fik han faktisk succes med sit forsøg på at få sine ting tilbage.

- Under flugten bliver den 27-årige slået i ansigtet med et nøglebundt, så indbruddet udvikler sig faktisk til et røveri, men tyvene vælger så også at kaste de stjålne effekter fra sig, siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Thomas Hinge, til tv2oj.dk og fortsætter:

- Heldigvis slap beboeren forholdsvis uskadt fra slaget med nøglerne. Han har fået lidt skader ved det ene øre.

Læs også Ung mand gjorde sig til røver for en burgerbolle

De to mænd lykkedes dog med deres flugtforsøg, og politiet vil gerne høre fra folk, der muligvis har set noget ved Skelvangsvej omkring gerningstidspunktet lørdag aften.

Tyvene beskrives begge som østeuropæiske af udseende, ca. 30 år og spinkle af bygning. Den ene var 175 cm høj og den anden fem cm højere. De havde begge mørkt hår og var iført mørkt tøj. 

Østjyllands Politi kan kontaktes på tlf. 114. 

  Foto: Google Maps