Mand stak bekendt ihjel

En 55-årig mand henvendte sig i dag til politiet og tilstod et drab på en bekendt i Silkeborg. Offeret blev stukket i halsen.

En 55-årig er blevet sigtet for drab, efter at han selv henvendte sig til politiet og forklarede, at han tidligere i dag havde slået en bekendt ihjel i centrum af Silkeborg, oplyser kriminalpolitiet.

Politiet fandt kort efter den 51-årig mand dræbt i sin lejlighed på Estrupsgade i midten af byen. Manden var blevet stukket i halsen med en kniv, og politiet fandt gerningsvåbnet på stedet, oplyser kriminalinspektør Carsten Thostrup fra Silkeborg Politi.

- Den sigtede har forklaret, at de havde været oppe at skændes, og at tingene så udviklede sig, siger Carsten Thostrup, der midt eftermiddagen endnu ikke kendte det præcise motiv bag drabet.

Kriminalinspektøren oplyser, at den dræbte og den sigtede begge er kendt som tidligere misbrugere. Der har tilsyneladende ikke været andre til stede i lejligheden under drabet, og politiet er indtil videre ikke stødt på vidner, der har hørt eller set forbrydelsen ske. /ritzau/