Mand slap ikke godt fra at stjæle fire vinduer på palleløfter

En 34-årig mand blev afsløret af en politihund, da han torsdag aften forsøgte at stjæle et noget særpræget bytte i Randers

En 34-årig mand forsøgte torsdag aften at stjæle en palleløfter med fire nye vinduer fra en adresse i Søren Møllers Gade i Randers. Foto: Google Street View

En 34-årig mand forsøgte torsdag aften at stjæle en palleløfter med fire nye vinduer fra en adresse i Søren Møllers Gade i Randers. Foto: Google Maps

1 af 2

Det vakte opsigt, da en 34-årig mand torsdag aften kort før midnat trak afsted med en palleløfter med fire nye vinduer på. Det viste sig da også, at hverken palleløfter eller vinduer var hans.

Manden blev tilbageholdt kort efter, at vidner havde set ham trække rundt med palleløfteren. En patrulje opdagede en person, der passede på signalementet fra vidnerne, men han havde dog imidlertid stillet tingene fra sig.

Læs også 14-årig dreng udsat for røveri i tunnel

- En politihund blev sendt på rundering i området, og den fandt først en sort rygsæk, der var gemt i en busk. I den lå der diverse indbrudsværktøj, oplyser Østjyllands Politi.

Og ikke lang tid efter var der så også bid i forhold til den påståede palleløfter med vinduerne.

- Senere fandt hunden de fire nye vinduer og en palleløfter, der var gemt blandt nogle containere. Den 34-årige mand blev straks sigtet for tyveri, lyder det fra politiet.

Læs også Mand truede med skarpladt våben: Nu skal han i fængsel

Men som om det ikke var nok, så viste manden at have mere på samvittigheden, da en betjent visiterede ham på stedet.

- I forbindelse med visitation af manden blev han fundet i besiddelse af en peberspray og noget amfetamin. Han blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven og for lov om euforiserende stoffer, oplyser politiet.

Manden blev spottet trækkende på palleløfteren i Søren Møllers Gade i det centrale Randers.