Mand om Saab: Næsten ligesom at få sex

03:39

1 af 2

Carsten Olsen er Saab-entusiast og nyder motorlyden fra sin Saab Sonett

Mange bilentusiaster kan uden tvivl nikke genkendende til, at biler vækker følelser, og tømrermester Carsten Olsen fra Sabro er bestemt ingen undtagelse.

Hans hjerte banker for Saab, og den dybe motorlyd fra hans flotte, gule Saab Sonett fylder ham med glæde hver eneste gang, han drejer nøglen og kører en tur.

Peter byggede Chevrolet op fra bunden

- Det er ligesom at få sex det her - næsten. Det er dejligt, siger Carsten Olsen.

Han har ikke mindre end tre Saab Sonett, og derudover indeholder bilparken også andre Saab-modeller - blandt andet en Saab 92 fra 1951,

- Den har jeg hentet i Sverige. Hele bunden var støbt op med syv centimeter beton over det hele, for den har været brugt som kaninbur, fortæller Carsten Olsen.

Tid til at lufte bilerne

Det var lidt af en tilfældighed, at han kastede sin kærlighed på Saab, men i dag er bilerne blandt andet omdrejningspunktet i den klub, Carsten Olsen er medlem af. Her mødes cirka 200 medlemmer fem-seks gange om året for at tale om biler og mange andre ting.

Du kan se indslaget med Carsten Olsen i ovenstående video.

Indslaget var en del af programmet Livet ?det løse, som blev vist på TV 2 | ØSTJYLLAND fredag den 15. april klokken 19.50. Du kan se eller gense Livet + det løse her.

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig