Mand efterlyst for trafikdrab

Mistænkt for at køre 93-årig kvinde ihjel

Østjyllands Politi efterlyser en 25-årige mand, som mistænkes for den 4. januar at have påkørt en 93-årig kvinde i Aarhus Vest og efterfølgende kørt væk fra stedet. Den 93-årige kvinde døde af sine kvæstelser.

Onsdag den 14. januar blev den 25-årige varetægtsfængslet in absentia ved Retten i Aarhus.

Han var ikke selv til stede i retten, da Østjyllands Politi kan ikke finde ham og har en formodning om, at han kan have forladt landet. Derfor offentliggør politiet nu et billede af ham i håb om, at offentligheden kan hjælpe.

Kendelsen, der efterfølgende er blevet stadfæstet i landsretten, forventes at kunne danne baggrund for en international efterlysning via Interpol.

Den 25-årige har tilknytning til Brabrand, hvor han formodes at have opholdt sig i mere end et år. Han er engelsk statsborger og menes at have familierelationer i flere andre lande, hvorfor han, udover at være eftersøgt i Danmark, nu bliver efterlyst internationalt.

Se: Dødsulykke: Flugtbil fundet

- Vi har hørt nogle udsagn om, at han muligvis kan befinde sig i Tyskland, men det samme har vi hørt om England, så derfor efterlyser vi ham bredt, siger politikommissær Jens Espensen fra lokalpolitiet i Aarhus Vest.

Påkørslen skete søndag den 4. januar klokken 13.20 ved krydset ved Sigridsvej og Jettesvej i Gellerup ved Aarhus.

- Kvinden kommer gående, og da hun vil krydse vejen, bliver hun ramt af bilen. Bilen bremser efterfølgende kortvarigt ned, men kører så væk fra stedet, fortalte vagtchef Bo Christensen fra Østjyllands Politi dengang.

Østjyllands Politi vil gerne høre fra borgere, der har konkrete oplysninger om, hvor den 25-årige opholder sig.

Henvendelser kan ske til politiet på telefonnummer 114 eller på 87311448.

TV 2 | ØSTJYLLAND har fjernet billedet af den 25-årige samt hans navn fra denne artikel, da han fredag den 23. januar blev anholdt. Anholdelsen kan du læse mere om her.