Mand dømt for at stikke sovende kæreste med knive og stegegaffel

Retten i Randers har i dag idømt en 36-årig mand seks års fængsel for forsøg på manddrab. Han blev også betinget udvist af Danmark

En 36-årig mand blev i dag dømt for forsøg på manddrab ved Retten i Randers.

En uhyggelig forbrydelse den 21. juli sidste år fik i dag sin foreløbige afslutning.

Ved Retten i Randers kom det frem, at en 36-årig mand her overfaldt sin ekskæreste, imens hun sov og stak hende flere gange i hals, bryst og nakke med knive og en stegegaffel.

Læs også Narkohunden Pablo er blevet stjålet igen

- Under angrebet truede han ekskæresten verbalt og sagde flere gange: ”Hvis ikke jeg kan få dig, skal ingen have dig”, oplyser Østjyllands Politi.

Fik læsioner i brystet

Ifølge politiet fik den 23-årige kvinde adskillige læsioner i brystet og ved halsen, og hun pådrog sig en læsion af leveren og skjoldbruskkirtlen som følge af stikkene.

- Efter overfaldet forlod den 36-årige mand kvindens hjem uden at tilkalde hjælp. En hurtig politiindsats medførte at den dømte blev anholdt ganske kort tid efter episoden, og han har siddet varetægtsfængslet lige siden, fortæller Østjyllands Politi.

Læs også Bilerne holder stille: Skralde-mændene i Randers strejker

 Den 36-årige blev også dømt for vold mod to andre ekskærester.

- Jeg er meget tilfreds med afgørelsen i dag. Den er helt i overensstemmelse med anklageskriftet og falder fint i tråd med praksis, siger specialanklager Dorthe Lysgaard fra Østjyllands Politi.

Den 36-årige udbad sig betænkningstid i forhold til dommen. Han er fortsat varetægtsfængslet.