Målscorer: Godt udgangspunkt

Glad for pokalsejr på eget græs

Nicolai Brock-Madsen stiger til vejrs og scorer kampens enlige mål. Foto: fotograf-randers.com

1-0 er et godt udgangspunkt for Randers på vej mod pokalfinalen Kr. Himmelfartsdag inden returkampen i og mod Horsens. Men intet er endnu afgjort.

Det må være analysen baseret på reaktionerne fra de to holds spillere og ledere efter onsdagens

- Jeg synes, vi gør det rigtigt godt som hold. Sejren giver os et rigtigt godt udgangspunkt til næste kamp i og med, at vi holder dem fra at score her. Kan vi score i Horsens, får de det rigtigt svært, sagde Randers' matchvinder Nicolai Brock-Madsen ifølge TV3 Sport1.

Overgiver sig ikke

Horsens-angriber Henrik Toft var dog ikke parat til at overgive sig.

- Det er ikke ufortjent, at Randers vinder over 90 minutter. Men kampen er åben endnu, og vi har stadig vores muligheder. I returkampen vil vi nok komme lidt mere offensivt end i dag. Men vi ved godt, at det her afgøres over to kampe, så vi lever endnu, sagde Horsens-spilleren, der muligvis pådrog sig et brud på fingeren i kampen efter en duel.

Stadig håb

Også Horsens-træner Johnny Mølby mente, der endnu er håb for Horsens.

- Kampen er stadig åben. Vi holder dem fra de store chancer, men de får et hovedstødsmål, som er for let, hvor vi ikke presser ham nok derinde. Sådan noget skal vi forhindre, sagde Johnny Mølby, der ikke ville tale om returkampen om en uge, da al fokus nu skal rettes mod næste kamp i Superligaen og arbejdet for at undgå nedrykning.

- Vi ved, at alle kampe nu bliver tætte. Men vi må arbejde stenhårdt på at få de der marginaler tippet over til vores fordel, sagde Horsens-træneren til TV3 Sport1.

Tilfreds cheftræner

Hos Randers noterede træner Colin Todd med tilfredshed, at hans hold igen holdt nullet. Det er sjette gang af syv mulige i foråret.

- Vi kom væk med en sejr og et clean sheet, og det var tilfredsstillende for os alle. Vi forsvarede os godt og kontrollerede perioder af kampen. Nicolai Brock fortjente sin scoring for det arbejde, han lagde i kampen. Spillet var lidt sløset nu og da, men overordnet er vi glade for at komme ud af det med en 1-0 sejr. Men vi er kun halvvejs og der er stadig meget arbejde der skal gøres, sagde englænderen.