Målmand vil væk fra Randers HK

Føler sig dårligt behandlet af kronjyderne

Foto: Hans Carstens

Den nuværende sæson bliver Chana Massons sidste i håndboldklubben Randers HK.

Det siger den 33-årige brasilianske målmand i hvert fald selv, efter at forhandlinger om en kontraktforlængelse tilsyneladende er gået i hårdknude.

- Økonomien var en del af det, som vi ikke kunne blive enige om. Men der var mange andre ting. De meddelte min agent, at det var slut til sommer, og at de gerne vil have et møde med mig, hvor de kan sige farvel og tak, siger Chana Masson til Randers Amtsavis.

- Jeg har stor respekt for, at Randers HK ikke vil gøre noget dumt, når det handler om økonomien. Det er positivt, at de er ansvarlige og sikrer, at der er penge til løn hver måned.

- Men jeg er utilfreds med, at klubbens ledelse ikke har været mere åbne over for at finde løsninger, siger den skuffede målmand.

Katrine Fruelund, som er sportslig controller hos de danske mestre, håber, at forhandlingerne kan nå at blive genoptaget.

- Jeg har ikke så mange kommentarer til sagen. Men dét, jeg kan sige, er, at jeg ikke håber, at forhandlingerne med Chana Masson er lukket. Jeg håber stadig, at vi kan finde en løsning, siger Katrine Fruelund.