Målmand: Vi skal videre

BSV vil videre i Champions Leaugue

BSV-målmand Jannick Green håber, at han skal hente bolden ud af netmaskerne færre gange end sin polske kollega i den modsatte ende af banen.

Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg (BSV) har haft mere succes i denne sæsons Champions League end i sidste sæsons turnering, hvor holdet tabte alle 10 gruppekampe.

Før dagens hjemmekamp mod topholdet Kielce fra Polen har BSV seks point efter seks kampe, og holdet ligger på fjerdepladsen i gruppe C, som giver avancement fra gruppespillet.

Uanset resultatet mod ubesejrede Kielce er målet klart for BSV i gruppespillet.

- Vi har fire point ned til nærmeste forfølger med fire kampe tilbage, så det vil være en skuffelse, hvis vi ikke går videre. Omvendt er vi klar over, at vi måske selv skal hente point, for det kan gå stærkt i håndbold, siger BSV-målmanden Jannick Green.

- Vi glæder os helt vildt

BSV har i øjeblikket fire point flere end gruppens nummer fem, russiske St. Petersborg, som danskerne besejrede klart i begge indbyrdes gruppemøder.

BSV er på papiret ikke favorit mod Kielce, som har vundet samtlige seks gruppekampe, herunder 35-26 hjemme over den jyske klub.

Polakkerne oprustede før denne sæson med blandt andre den kroatiske fløjspiller Ivan Cupic samt de polske bagspillere Karol Bielecki og Krzysztof Lijewski.

- Vi glæder os helt vildt. Vi skal møde et af de absolut største hold i Europa lige nu. De har mange store stjerner, og vi glæder os til at se, hvor langt vi er kommet siden sidst, siger Jannick Green.

- Vi mener, at vi har bevæget os i den rigtige retning, men det er også klart, at vi er underdogs mod Kielce. Vi har alt at vinde, siger målmanden.