Målmand fik drømmedebut for Randers FC

Kevin Stuhr Ellegaard snuppede straffespark, og lagde dermed grundstenen til Randers FC's 2-0-sejr over Viborg.

Stuhr, Stuhr nummer. Den gode gamle cirkus-replik kunne passende bruges om Kevin Stuhr Ellegaards debut for Randers FC i SAS Ligaen.

For den 24-årige keeper fik ikke mindre end en drømmedebut. Han stod sikkert og formidabelt kampen igennem og viste i alle indgreb, at han bliver en gevinst for kronjyderne.

Mest strålede Ellegaard dog midt i første halvleg. Viborg fik tilkendt et straffespark, som rutinerede Steffen Højer blev sat til at sparke. Men den mangeårige SAS-Liga-topscorers ellers udmærkede afslutning blev hentet helt ude ved foden af den ene stolpe af den nye kronjyske keeper.

Og da indskiftede Thomas Dalgaard så scorede to gange i slutminutterne, var dagen perfekt for målmanden og hans holdkammerater.

<B>Flere debutanter glimtede</B>
Men den nytilkomne Randers-målmand var langt fra den eneste debutant der glimtede. Tværtimod. For kampens klareste karakteristika var faktisk, at de mange nyindkøb leverede lovende præstationer. Sammen med Ellegaard præsenterede den nye frontduo, Søren Ulrik Vestergaard og Bédi Buval, sig fra en frisk og pågående side.

Specielt sidstnævnte kunne til forveksling godt ligne en lidt spinklere udgave af sin forgænger i Randers-angrebet, Djiby Fall. Ivrig, pågående og fysisk stærk.