Mads Würtz kravler op på tredjeplads med enkeltstartssejr

Den randrusianske cykelrytter imponerede på lørdagens etape, og kan nu glæde sig over udsigten til en podieplads, pointtrøjen og ungdomstrøjen

PostNord Danmark Rundt køres lige nu på de danske landeveje, og her har randrusianeren Mads Würtz Schmidt flere gange gjort sig positivt bemærket. Lørdag kulminerede det hele så på løbets enkeltstart i området nær Nyborg på Fyn. Randers-drengen vandt og rykkede helt op på en tredjeplads i den samlede stilling.

I sidste års udgave af det danske løb stod Mads Würtz Schmidt også øverst på skamlen på enkeltstarten, og derfor var en gentagelse af triumfen også i den unge rytters tanker inden starten.

- Det samlede klassement var et mål, men det var enkeltstarten også, og det fik jeg indfriet. Jeg var lidt nervøs for, om jeg kunne gentage det, men der var skud i pølserne derude, så det var en rigtigt fed enkeltstart, fortæller han. 

Den randrusianske rytter skuffede ellers på kongeetapen med mål i Vejle. Her kunne han ikke følge med favoritterne og røg derfor langt ned i klassementet. Men med en fantomenkeltstart blev meget af det tabte altså indhentet.

Udover at få en etapesejr og en samlet tredjeplads, er Mads Würtz Schmidt nu også den heldige ejer af løbets pointtrøje, og han fører ungdomskonkurrencen.

Inden han kan juble over de triumfer, skal søndagens og løbets sidste etape dog overstås. Her skal Mads Würtz Schmidt og resten af feltet ud på 175 kilometer med afslutning i centrum af København.

kampagne2

playMundbind flyder fortsat i gadebilledet

s6qt8t43fs2c2nt6h20201201121714

playSygeplejerske går på arbejde med ondt i maven – nu er der hjælp på vej

brændeovn

play Ny lov på plads: Gamle brændeovne skal skiftes eller skrottes ved boligkøb

Heunicke

Heunicke får en politisk næse for minksag

Smukfest 2019

Festivalarrangører med opråb: Vi vil have festerne tilbage

dankort betaling køb købe køber

'Det er Mogens fra Danske Bank' Politiet beder pårørende advare ældre