Mads kan være i skure og udhuse

Eftersøgning af 42-årig aarhusianer i gang

01:22

1 af 2

Foreningen Missing People Denmark opfordrer aarhusianerne til at hjælpe med at finde den forsvundne familiefar Mads Fisker Weiling.

En række frivillige stævnede tirsdag ud i Aarhus Bugt for at lede efter den 42-årige aarhusianer, der har været forsvundet siden en julefrokost forrige lørdag.

Under tirsdagens eftersøgning leder de frivillige under samtlige bådebroer mellem Aarhus Havn og Egå Marina. Derudover bliver der også set nærmere på fiskernes garn nær kysten.

Missing People Denmark har udelukkende mulighed for at lede efter Mads Fisker Weiling på offentlige områder. Derfor opfordrer foreningens formand, René Nielsen, alle aarhusianere til at lede efter den forsvundne mand på privat område.

Se: Ægtefælle: Hjælp os

- Vores organisation kan ikke gå ind på privat ejendom. Mads kan ligge i et haveskur, et udhus eller i et gammelt drivhus. Vi opfordrer folk til at være opmærksomme og kigge i deres skure og udhuse igennem. Vi kommer ikke ind på privat ejendom. Derfor vil vi gerne have, at folk selv kigger, siger René Nielsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Ifølge René Nielsen kan Mads Fisker Weiling også befinde sig i en båd. Derfor opfordrer han ejere af sejlbåde i Aarhus Havn til at kigge deres båd igennem.

- Vi vil rigtigt gerne have, at folk kigger i deres båd for at se, om Mads skulle have fundet på at lægge sig til at sove dernede sidste lørdag.

Hør en del af interviewet med René Nielsen fra Missing People Denmark i videoen øverst i artiklen.