Mads Fenger: Jeg skylder nok Hannes en middag

Forsvarsspilleren blev vist ud og begik straffe mod Lyngby, men den islandske keeper på stregen reddede ham og holdet

01:10

Randers FC førte 2-0 med 20 minutter igen, da forsvarskrumtappen Mads Fenger kom i fokus. Lyngbys Jeppe Kjaer afdriblede Hannes Halldorsson i Randers-målet og var helt blank foran mål. Lige indtil Fenger kom til og fik pareret bolden – desværre med hånden.

Det betød naturligt nok rødt kort til Randers-spilleren og straffespark til Lyngby, og hvis det blev omsat, ville der vente de resterende 10 lyseblå spillere en svær opgave for at holde fast i sejren. Men sparket blev reddet af den islandske Randers-keeper.

- Jeg var på vej ned i omklædningen, men vender om for at se sparket. Og jeg er så glad for, at Hannes tager den. Jeg skylder ham nok en middag og et par flasker vin nu, lyder det fra en tydelig lettet Mads Fenger.

Læs også Randers FC rykker op på førstepladsen efter sejr over Lyngby

Han fortæller, at han gik efter bolden med hovedet, og at det ikke var bevist, den ramte hans hånd.

Selve kampen var ikke Randers’ bedste, men de tre point luner alligevel.

- Vi tager det med, at vi vinder, selvom vi ikke spiller på 100 %. Der er plads til forbedring, men vi holder igen nullet og får ikke kun en etmåls-sejr, forklarer Mads Fenger.

Med sejren rykker holdet op på førstepladsen i rækken, og nu vil forsvarsspilleren og de øvrige Randers-drenge læne sig tilbage og se, om nogle af de andre tophold overholder dem i weekenden.