Målfarlig tysker nyder samarbejdet med angrebskollega

Marvin Pourie trives i Randers FC. Igen i dag blev det til en assist og en scoring fra tyskeren

02:20

Den kontroversielle tyske angriber Marvin Pourie har i den grad fået gang i karrieren igen, og på det seneste har han blomstret i det kronjyske angreb hos Randers FC. Især samarbejdet med svenske Mikael Ishak er begyndt at køre rigtig godt.

I dagens 2-1 sejr over Viborg FF fandt de hinanden flot ved 1-0 scoringen, og konstant skabte de to angribere uro i de bagerste geledder hos gæsterne fra domkirkebyen.

- Ishak og jeg har et super forhold både på og uden for banen. Vi står tæt sammen, og det er vigtigt. Vi er begge spillere, der reagerer efter vores instinkter, og vi bringer meget til kampene, siger Marvin Pourie til tv2oj.dk.

Læs også Pourie sørger for Randers-sejr over Viborg

Generelt oplever tyskeren rigtig god stemning blandt alle spillerne i Randers-truppen, og det smitter altså af på banen.

- Jeg tror på Ishak, og resten af holdet tror på os. Det betyder meget, lyder det fra angriberen.

Han havde efter dagens kamp også overskud til at rose en anden af holdkammeraterne til skyerne.

- Kasper Fisker løber som en sindssyg. Jeg har ikke set noget lignende, siden jeg mødte Angel Di Maria med FCK i Champions League. Det er perfekt at have Fisker til at ligge bag os, og i dag gav han mig også en assist (målet til 2-1, red.), siger Marvin Pourie.

Du kan se hele interviewet med Marvin Pourie øverst på siden.      

01:18

På det tabende Viborg-hold var den tidl. Randers-mand Christian Keller en del af midtbanen. Se her hvordan han oplevede at være tilbage på sin gamle hjemmebane. 

Luk video