Lysshow skal sælge boligen

Familie tager utraditionelle metoder i brug

02:05

1 af 2

Det kan være svært at sælge sit hus.

Det har en familie fra Nørager i Norddjurs Kommune måtte sande.

I 2,5 har deres hus været til salg, uden at der en eneste gang har været en fremvisning for en potentiel køber. Derfor tager familien nu utraditionelle metoder i brug.

- Vi har ikke tålmodighed længere, så vi må gøre noget selv. Vi har prøvet at sætte prisen ned, og vi har samtidig istandsat huset fuldstændig, og det er jo de parametre, som man normalt kan slå på, siger Dennis Grotrian Kamuk Jensen, der er konsulent i Nørager.

Derfor går familien, der venter det fjerde barn, nu ind i kampen for at skabe opmærksomhed omkring huset ved at lave lysshow på huset og optog gennem byen med en træmodel af huset. Alt sammen plus meget mere bliver dokumenteret og lagt på familiens hjemmeside, hvor potentielle købere kan se det.

- Skal man gøre det her, så hellere gå all in i stedet for at trække det over et år og lave et event hver tredje måned, fordi at det skal ske inden første oktober, Dennis Grotrian Kamuk Jensen.

Og de er langt fra de eneste, der har svært ved at sælge deres bolig.

En opgørelse lavet af Boliga viser, at boligerne i Norddjurs Kommune har den anden længste liggetid i Østjylland. Hele 416 dage lyder gennemsnittet på.

Norddjurs Kommune er kun overgået af Odder, hvor liggetiden i gennemsnit er 513 dage.

Men her efter 645 dage har mægleren nu fået bestilling på den første fremvisning af huset.

- Jeg er ikke i tvivl om, at det er det her projekt, der har sat gang i det, så det er fedt, siger Dennis Grotrian Kamuk Jensen.

Du kan se mere om familiens forsøg på at sælge huset i indslaget over artiklen.