Lyden af drager og dæmoner

Se, hvem Northside nu trækker op af hatten

Samme dag som Smukfest i Skanderborg er klar med endnu et internationalt navn i form af den amerikanske sanger Beck, så melder Northside sig også i koret.

Den aarhusianske festival er klar med fire nye navne på plakaten. Alle sammen internationale - to fra 'over there', et enkelt fra broderlandet Sverige og et fra Skotland.

Det er nemlig The Jesus And Mary Chain, Incubus, Seasick Steve og Little Dragon, som til sommer skal underholde de mange tusinde publikummer i Ådalen i Aarhus.

Det skotske band The Jesus And Mary Chain er særligt kendt for sit 30 år gamle album 'Psycho Chain', der vil blive grundlaget for deres turné rundt om i verden, og som derfor også med stor sandsynlighed vil være udgangspunktet for deres aarhusianske sommerkoncert.

Seasick Steve er kendt som lidt af et livefænomen, og Little Dragon hittede i 2011 med sangen 'Little Man'.

Til sidst er der Incubus, som har 20 år og syv album på CV'et. Bandet var i 1990'erne stærkt inspireret af bands som Red Hot Chili Peppers og Primus.

Alle de nye kunstnere og de allerede annoncerede kan ses til Northside i Aarhus, som i år afholdes fra den 12. til 14. juni.