Luksusbusser til lufthavn

I fremtiden er der nemmere adgang til Billund Lufthavn fra Aarhus

Midttrafik har netop indgået en aftale med Billund Lufthavn, der bringer Aarhus tættere på lufthavnen.

Fra 1. oktober 2015 vil der hver time køre en bus fra henholdsvis Billund Lufthavn og Aarhus C. Timedriften bliver betjent af luksusbusser med flysæder og gratis internet.

Halvdelen af de nye busser vil køre uden stop mellem Aarhus C og Billund Lufthavn, mens bussen fortsat vil køre via Skanderborg og Horsens ni gange om dagen.

Godt 15 procent af lufthavnens passagerer kommer fra Aarhus-området, og ifølge lufthavnen har flere af dem haft et klart ønske om bedre busforbindelser mellem Aarhus og Billund Lufthavn.

- Vi har lyttet til de mange henvendelser fra aarhusianerne om bedre og hurtigere busser og gjort det endnu lettere at komme ud i verden fra Billund. Med den nye aftale med Midttrafik kan vi nu tilbyde timedrift på forbindelsen mellem Aarhus og Billund med et konkurrencedygtigt og komfortabelt produkt, siger lufthavnsdirektør Kjeld Zacho Jørgensen i en pressemeddelelse.

Rejsetiden vil være en time og tredive minutter både for busserne, der kører uden stop og afgangene, der kører via Skanderborg og Horsens.

Billetprisen for voksne er 140 kroner fra Aarhus til Billund.