Lufthavn får ny direktør

Peter J. Høgsberg tiltræder 1. juli

02:09

1 af 2

Aarhus Lufthavn har omsider fået sat navn på deres nye direktør. Den nye kaptajn hedder Peter J. Høgsberg, og fra den 1. juli er han manden, der skal få luft under vingerne for lufthavnen.

Peter J. Høgsberg er bestemt ikke uvant med luftrummet og fly, der daler ned fra himlen som perler på en snor. Han kommer netop fra en stilling som chef for Odense Lufthavn, og nu skal han være katalysator for en ny og mere vækstorienteret strategi.

- Vi har scannet markedet for at finde den rigtige og naturlige arvtager til stillingen. En arvtager, der har erfaring med at gennemføre processen omkring den vækst- og udviklingsstrategi, som

bestyrelsen har lagt for Aarhus Lufthavn A/S, siger Ango Winther, der er bestyrelsesformand i lufthavnen.

Peter J. Høgsberg overtager posten efter Ole Paaske, som blev fritstillet den 16. april. Grunden til skiftet er angiveligt, at man vil starte på en frisk.

Født og opvokset i Aarhus

Aarhus-egnen er bestemt heller ikke et uvant territorium, da han er indfødt Aarhusianer. Og hovedpersonen selv har taget imod tilbuddet med kyshånd.

- Jeg glæder mig rigtig meget over den mulighed, jeg er blevet tilbudt, og jeg har takket ja uden tøven. Jeg brænder for at gøre Aarhus Lufthavn stærkere ved at bringe den i samspil med det

omkringliggende samfund. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, siger Peter J. Høgsberg.

Med sig i rygsækken gemmer han på en uddannelse som kommerciel pilot fra Oxford Aviation Academy, og han har mange års erfaring fra luftfartsbranchen bag sig.

Hør i interviewet øverst på siden, hvordan den nye direktør vil sikre lufthavnens fremtid.