Lover hjælp til skrothandler

Skrothandler Finn Skytte fra Harlev har i årevis haft millioner af kroner til gode hos staten. Nu lover minister handling.

Finn Skytte har myndighedernes ord for, at han skal have tilbagebetalt tre millioner kroner, som han har betalt for meget i moms. Problemet er bare, at han aldrig har fået pengene. Det er forskellige myndighedsinstanser inden for Skatteministeriet og Miljøministeriet, som ikke kan blive enige om, hvem der skal betale.

Men nu lover skatteminister Kristian Jensen (V), at der snart sker noget i sagen. En undersøgelse skal placere ansvaret, hvorefter Finn Skytte får sine penge. Udsigten til endnu mere ventetid huer dog ikke skrothandleren.

- Som borger i Danmark kan jeg jo ikke være tilfreds med, at mine penge skal blive ved med at stå derinde. Jeg skal finansiere Danmark her under krisen, jeg har brug for dem selv, siger Finn Skytte til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Efter alt at dømme får Skytte en afklaring til juni.

<b>Se mere om skrothandlerens kamp mod myndighederne for at få sine penge i aften på TV 2 | ØSTJYLLAND. Det er fra klokken 19.30.</b>