Louise Gade får rådmandspost

Trods valgnederlag fortsætter Louise Gade (V) i Århus Byråd som rådmand på børn- og ungeområdet.

Tabet af borgmesterstolen i Århus trods et flot valg for Venstre fik den væltede borgmester Louise Gade (V) til at udbede sig en tænkepause for at overveje sin politiske fremtid.

Det skete selvom valget med 42.000 personlige stemmer gav hende flere stemmer end den nye borgmester Nicolai Wammen (S).

Men allerede torsdag aften var boet gjort op, og Louise Gade erklærede sig på et pressemøde klar til at fortsætte karrieren som professionel politiker. Det sker som rådmand for den nye prestigefyldte og økonomisk tunge børn- og ungemagistrat, der tegner sig for halvdelen af kommunens budget.

- Efter at jeg har tænkt det grundigt igennem, så er min konklusion nu klar Jeg glæder mig til fortsat at være Venstres politiske leder og til den meget spændende post som rådmand for børn- og ungeområdet, hvor der venter en række store opgaver, siger Louise Gade.

Beslutningen er hendes helt egen, under-

streger Louise Gade. /ritzau/

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=12596">Louise Gade er gået i skjul (17/11-2005)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=12592">Louise Gade overvejer sin fremtid (17/11-2005)</A></STRONG>