Lokalpolitiet i Horsens: Tvivlsomt at Emilie har været her

Et vidne hævder at have set den forsvundne 17-årige Emilie Meng i byen, men politiet er mere varsom med at stole fuldt ud på tippet

I ni dage har den 17-årige Emilie Meng fra Korsør på Sjælland været forsvundet. På trods af talrige eftersøgninger af politiet og private har hun været som sunket i jorden. Mandag kom der så et tip fra en borger, om at hun skulle være set i Horsens. Men lokalpolitiet her finder det meget tvivlsomt, at det er tilfældet.

- Et vidne kom ind på stationen mandag formiddag og fortalte, at han havde set hende i Kildegade lørdag aften, hvor hun sad på et gelænder. Han tog kontakt til hende og spurgte, om han kunne hjælpe med noget, hvortil pigen bare svarede, at hun ventede på nogen, fortæller leder af lokalpolitiet i Horsens, Peter Thaysen, til tv2oj.dk.

SE OGSÅ: Efterlyst 36-årig er fundet i live

Vidnet er rimelig overbevist om, at det var den eftersøgte Emilie Meng, der sad på gelænderet, så derfor vendte han kort efter tilbage for blot at konstatere, at pigen var væk.

- Han mener at kunne genkende hende fra de billeder, der er kommet frem i medierne, men vælger så først at tippe os halvandet døgn efter. Derfor kan vi ikke rigtig rykke på det, og nu har jeg talt med vidnet, og selvom det da godt kan være Emilie, så er min fornemmelse altså, at det var det ikke, siger Peter Thaysen.

Gerne i kontakt med pigen
At politiet så alligevel går ud og fortæller om tippet i medierne er lige så meget for at finde frem til pigen under alle omstændigheder.

- Hvis det ikke var Emilie, vil vi jo gerne høre fra pigen, der snakkede med vidnet. Så vi med sikkerhed kan afkræfte tippet, lyder det fra politilederen.

SE OGSÅ: Ven til efterladt om fakkeltog: Det er overvældende

Patruljer holder desuden øje med piger, der kunne ligne Emilie Meng i bybilledet den kommende tid. Og så er vidnets forklaring sendt videre til Sydsjællands- og Lolland Falster Politi, som står for efterforskningen. Herfra lyder det dog også, at det er yderst tvivlsomt, at hun er taget til Horsens.

Har du oplysninger i sagen vil Sydøstjyllands Politi gerne høre fra dig på tlf. 114.     

Vejbump

play Beboere raser mod nye vejbump: - Det er ikke til at holde ud

Camilla Tatari

playUdsatte opdager ikke kræft – nu vil Camilla knække koden

Covid-19 LIVE
corona test podning

liveblog Danske forskere: Lægemidlet Remdesivir kan ikke reducere coronadødelighed

Munkholm Zoo Milo og Lars

play Far og søns zoologiske eventyr: Køber brunstig kamel og hundredvis af dyr

Adventskranse

Sådan ser østjydernes adventskranse ud

Frost frostgrader koldt is iskoldt

Varmerekorden der fik kolde fødder til sidst