Lokalavis vil genetablere bro

Lokalavisen Aarhus har startet indsamling for at genetablere "Den Uendelige Bro", der kunne opleves til årets Sculpture By The Sea

Lokalavisen Aarhus har nu startet en indsamling for at genetablere en af skulpturerne ved årets Sculpture By The Sea i Aarhus, skriver avisen.

Det er skulpturen "Den Uendelige Bro", avisen ønsker at få genetableret. Dels på grund af den store respons, avisen har modtaget på netop den skulptur, og dels fordi stadsarkitekt i Aarhus Kommune Stephen Willacy værket har udtrykt et ønske for en bro som den i byen.

- "Den Uendelige Bro" til årets Sculpture By The Sea var et fantastisk værk. Lad os få broen tilbage på permanent basis. Lokalavisen Aarhus har derfor besluttet, at vi vil samle penge ind til formålet. Det koster nemlig penge både at opføre og vedligeholde broen. Vi håber, at de mange aarhusianere - og andre - som besøgte den flotte udstilling, vil være med til at samle ind til formålet, siger ansvarshavende chefredaktør på Lokalavisen Aarhus Claus Krogh på lokalavisens hjemmeside.

"Den Uendelige Bro" blev opført neden for Varna, og ønsker man at støtte indsamlingen til at få den genetableret, kan man deltage her.