Betjent tiltalt for sexsnak får først dom i næste uge

Den betjent, der som køresagkyndig er tiltalt for at krænke køreelever verbalt, har i dag været ved retten. Dommes afsiges dog først i næste uge.

Opdateret: Retsmødet torsdag trak så meget ud, at selve domsafsigelsen blev udsat til i næste uge. Den afsiges på onsdag i næste uge. 

I dag er sidste retsmøde i sagen mod en 59-årig betjent fra Østjyllands Politi, der er tiltalt for verbalt at have krænket en lang række kvinder som køresagkyndig under køreprøver i Randers. Det skulle efter anklagerne være sket over en periode fra december 2013 til september sidste år.

Under køreprøver skulle betjenten havde sagt ting som "dine patter sidder helt rigtigt", "næste gang skal du tage stramme bukser på" og "jeg er sikker på, at du har en god røv" til kvindelige elever. Han nægter sig selv skyldig.

Læs også Betjent tiltalt for sexsnak: Dine patter sidder helt rigtigt

Under de foreløbige retsdage er over 20 vidner afhørt, langt de fleste er kvinder, der har taget køreprøve hos den tiltalte. To kørelærere og inspektøren af Køreteknisk Anlæg i Randers, hvor køreprøverne udgår fra, har også afgivet forklaring i sagen.

I dag er det så de sidste to vidner, der skal i vidneskranken, inden forsvarer og anklager kommer med deres sidste ord under proceduren.

Overblik

Retssag mod betjent anklaget for sexsnak

Livedækning afsluttet30. mar 2017 15:45