Linse Kessler: Den bedste af mine kærester var fra Aarhus

Linse Kessler på visit i Aarhus. Men man skal ikke forvente at se hende i Aarhus' natteliv

02:19

- Jeg ryger smøger, men jeg drikker ikke og går faktisk heller ikke med drenge. Jeg er en gammel dame, jeg er mormor, siger Linse Kessler.

Linse Kessler var i dag i Aarhus for at signere sin nye bog 'Mopper & Mig'.

Og det var noget af et tilløbsstykke. Omkring 200 mennesker var mødt op i Arnold Busck i Ryesgade for at få en autograf, et kram eller en selfie med dronningen af Bryggen.

02:09

VIDEO: Se Ole Henriksen svinge hofterne i Bruuns Galleri.

Luk video

- Jeg elsker Aarhus. Jeg har været her meget. Jeg har engang haft en rigtig dejlig kæreste – den bedste af mine kærester faktisk – han var fra Aarhus. Det var den sidste kæreste, jeg havde. Det er rigtig lang tid siden, men det er bare dejligt at være her, siger Linse Kessler.

Jeg er ikke den store festabe. Jeg er bare sådan en kedelig en, der vil hjem til mine hunde.

Linse Kessler

Det betyder noget, at folk dukker op til en bogsignering. Linse Kessler begyndte sin dag i Esbjerg, derefter gik turen over Horsens til Aarhus.

- Alle steder har der været proppet. Folk er søde, og man får mange kram. Det gør man altid i Jylland, siger Linse Kessler.

En gammel dame

Hun håber, at bogen kan inspirere andre.

- Det behøver ikke at have været lyserødt det hele. Man kan sagtens elske hinanden alligevel og være loyal og passe på hinanden. Det håber jeg, at der er nogen, der vil få ud af bogen, siger Linse Kessler.

Læs også Aarhus Pride støtter kampagne imod homofobi i fodbold

Opholdet i Aarhus bliver dog ikke med Linse Kesslers deltagelse i Aarhus Pride.

- Jeg er ikke den store festabe. Jeg er bare sådan en kedelig en, der vil hjem til mine hunde. Jeg ryger smøger, men jeg drikker ikke og går faktisk heller ikke med drenge. Jeg er en gammel dame, jeg er mormor, siger Linse Kessler.

I videoen øverst kan du høre hele interviewet med Linse Kessler.