Linfield: Bliver meget svært mod Randers FC

Nordirske Linfield FC er udmærket klar over, at kronjyderne er favoritter i aftenens Europa Cup-kamp på Essex Park Randers.

Kampen torsdag aften er den første af i alt to kampe, hvor den samlede vinder sikrer sig videre avancement i Europa League-kvalifikationen.

Linfield-manager David Jeffrey er klar over, at hans hold ikke har store chancer for at slå Randers FC ud af turneringen.

- Vi ved, at det bliver meget svært mod Randers FC. Vores turnering sluttede midt i maj måned, og forberedelserne til den nye sæson begyndte først den 15. juni, så vi har kun haft tid til en testkamp, som vi spillede 1-1 mod TNS fra Wales. Spillerne har ikke haft meget tid at restituere sig ovenpå sidste sæson og har kun holdt fire ugers ferie, siger han til Randers FC's hjemmeside og fortsætter:

- Vi er godt klar over, at vi skal op imod et dansk kvalitetshold, og det ser vi frem til. Vi har et meget ungt og næsten helt nyt hold i år. Så vores manglende erfaring kan blive vores styrke, idet de fleste af de unge spillere aldrig har prøvet at spille europæisk fodbold før, men det kan så omvendt også blive vores svaghed.

Den første kamp spilles torsdag på Essex Park Randers torsdag aften klokken 19. Der er returopgør i Nordirland næste torsdag.

Du kan se en reportage fra aftenens kamp i TV 2 | ØSTJYLLAND's nyhedsudsendelse klokken 22.20.