Lille landsbyklub scorer på salg af landsholdsspiller

Landsbyklubben Spentrup IF nord for Randers kan se frem til en større check, efter at FCK har solgt landsholdsspilleren Michael Gravgaard.

Der bliver muligvis råd til nye spillertrøjer, kegler og netmasker i fodboldklubben Spentrup IF mellem Randers og Mariager.

Den lille landsbyklub kan se frem til at få tilført en større sum penge, efter at FC København har solgt landsholdsspilleren Michael Gravgaard til den franske klub Nantes.

Gravgaards længe ventede klubskifte sender nemlig klingende mønt lige ned i klubbens pengekasse. Ifølge det internationale fodboldforbund, FIFA, skal fem procent af transfersummen fordeles imellem de klubber, som Michael ­Gravgaard har spillet i fra sit 12. til 23. år.

Dermed skal Spentrup IF og Randers Freja fordele 1,3 millioner kroner imellem sig. Det skriver Randers Amtsavis.

I Spentrup har klubfolkene længe fulgt med i de transferrygter, der i de seneste år har omgæret Michael Gravgaard.

- Vi havde jo regnet med, at han var røget af sted sidste gang, da han var sat i forbindelse med Marseille. Jeg tror stadig, han vil sige, at Spentrup er hans klub, og vi har stadig kontakt til ham, ligesom hans forældre bor i Spentrup. Han er en god knægt, siger formand for fodboldudvalget i Spentrup, Jesper Falk, til avisen.