Lille dreng bidt af slange

Familie fik sig en voldsom oplevelse i Randers Regnskov

Foto: Randers Regnskov

En tre meter lang kongeboa skabte lørdag eftermiddag for en stund panik i Randers Regnskov.

Slangen bed en bare treårig dreng, som var med sin familie og storebror på fem år inde og kigge på fritlevende slanger i regnskovens slangegård.

Se også: Jagter løse slanger

Ifølge souschef i Randers Regnskov Tina de Linde opstod episoden, da faderen ville tage et familiefoto:

- Den lille dreng har nok rakt ud efter slangen, som så har forsøgt at søge væk, men da den ikke kunne det, bed den fra sig, fortæller hun til tv2oj.dk.

Efter drengen blev bidt, tog faderen munden ned til hans arm for at forsøge at suge gift ud. Kongeboaen er en kvælerslange og ifølge Randers Regnskov ikke giftig.

En medarbejder fik hurtigt hjulpet familien udenfor og fik kørt dem på skadestuen for at sikre sig, at den treårige ikke var kommet noget til:

- Jeg kan godt forstå, at det var en voldsom oplevelse. Når først de voksne bliver bange, så bliver børnene det også. Samtidig var der også rigtig mange gæster på lige det tidspunkt, siger Tina de Linde.

Der har tidligere været fire til fem lignende episoder, siden slangegården blev indviet i 1999 i Randers Regnskov. At endnu en person er blevet bidt, får ikke regnskoven til at ændre på forholdene.

Familien, som oplevede, at deres lille dreng blev bidt, slap med chokket, fortæller Tina de Linde:

- De var selvfølgelig noget chokerede og forskrækkede, men de følte, at de var i gode hænder.

Episoden med den lille dreng skete lørdag eftermiddag omkring klokken 14.30.