Lekic revser kedelige kolleger

Fodboldspillere er kedelige, mener tidligere Silkeborg IF-bomber

Han er kendt for at sige sin mening, og det kunne han også godt tænke sig, at andre gjorde.

Fodboldspilleren Rajko Lekic er træt af at høre på det, han opfatter som ligegyldigheder fra sine fodboldkolleger i offentligheden.

- Det er sgu lidt kedeligt, hvad man nogle gange hører fra fodboldspillere, siger Rajko Lekic til B.T.

- Jeg vil gerne opfordre fodboldspillere til at åbne sig mere og sige, hvad de mener. Man behøver ikke at udtale sig på samme måde som mig, men jeg mener, at det er vigtigt, at man viser, hvem man er, siger Rajko Lekic.

Bendtner en undtagelse
Angriberen, som er skiftet fra Silkeborg til den amerikanske klub New England Revolution, ser angriberen Nicklas Bendtner som en kærkommen undtagelse fra den grå masse.

- Der er rigtig mange personer, som synes, at han taler alt for meget og ikke har noget at have det i, fordi han ikke en gang spiller fast for Arsenal. Men hør lige her: Han spiller for en klub, som spiller med om det engelske mesterskab, og han er startet inde i mange kampe.

- Manden scorer mål i Champions League og Premier League og er stjernen på landsholdet. Han er en kæmpe stor spiller, så selvfølgelig har han noget at have det i. Han er bare ærlig og siger, hvad han mener, Det, synes jeg, er pisse fedt, siger Rajko Lekic.

Angriberen fik selv en succesoplevelse, da han lørdag scorede sit første mål for New England Revolution mod Sporting Kansas City i den amerikanske MLS-liga.

Rajko Lekic blev matchvinder, da han syv minutter før tid passerede Kansas-målmanden og landsmanden Jimmy Nielsen, hvilket gav New England en sejr på 3-2.