Lejlighed totalt udbrændt: Beboeren er kørt på sygehuset

Torsdag formiddag udbrød der en kraftig brand i en lejlighed på Glarbjergvej i Randers

02:02

Video: Local Eyes

Beredskab og Sikkerhed arbejder i øjeblikket med en større brand i en lejlighed på Glarbjergvej i det nordlige Randers. Branden er under kontrol, men der venter et større efterslukningsarbejde, fordi det har gået virkelig voldsomt for sig. Den mandlige beboer fik reddet sig ud, og er nu på sygehuset til observation for røgforgiftning.

- Da vi ankommer ved 10-tiden er der kraftig røgudvikling på begge sider af lejligheden, der ligger på 1. sal i en to etagers ejendom. Derfor var der også frygt for, at ilden ville sprede sig til taget. Heldigvis lykkedes det os med ekstra mandskab at bremse branden, siger indsatsleder hos Beredskab og Sikkerhed, Anders Jensen, til tv2oj.dk.

Læs også Opgang evakueret efter brand i lejlighed

Han fortæller, at der er tale om en virkelig kraftig brand, der formentlig giver brandfolk arbejde i fortsat nogle timer.

- Vi skal efterslukke, og er i den forbindelse nødt til at rive gulvet og loftet ned. Det er tydeligt at se i lejligheden, at branden har været voldsom, siger Anders Jensen.

Da brandfolkene ankom til Glarbjergvej var både manden i den røgdækkede lejlighed og resten af opgangen ude af bygningen. Ifølge indsatslederen er det en yngre mand mellem 30-35 år, der nu er sendt på sygehuset.

Du kan se klip fra branden optaget af Local Eyes øverst i artiklen.