Leder fortsat efter Mads

Forening fortsætter eftersøgning

Mads Fisker Weiling (t.v.) og René Nielsen fra Missing People Denmark (t.h.).

Missing People Denmark leder fortsat efter 42-årige Mads Fisker Weiling, der forsvandt efter en julefrokost den 29. november i det centrale Aarhus.

- Her mellem jul og nytår har vi sejlet rundt i havnen i en båd for at lede efter Mads i vandet, siger René Nielsen, der er stifter af Missing People Denmark.

Han håber nu, at der er frivillige, som vil hjælpe til med eftersøgningen i morgen, mandag.

Her vil Missing People Denmark gerne have folk ud på den centrale del af havnen igen.

- Der er mange ting, der spiller ind, som blandt andet vind og vejr, og derfor kan han være dukket op mellem nogle både, og så er han lettere at se fra kajen, siger René Nielsen, der også forklarer, at det kolde vand gør, at man er længere tid om at stige op til overfladen.

Eftersøgningen af Mads Fisker Weiling har nu stået på i mere end en måned, og den fortsætter.

Se: Ægtefælle: Hjælp os

- Næsten uanset hvad så fortsætter vi eftersøgningen i noget tid endnu, men det kan være, at vi på sigt ikke kommer så ofte ud for at lede som nu, siger René Nielsen.

Han fortæller, at man indtil Mads Fisker Weiling bliver fundet, vil bruge områderne, hvor han kan befinde sig, til at oplære nye medlemmer af Missing People Denmark. På dn måde vil der også på sigt blive kigget efter den 42-årige familiefar.

Mads Fisker Weiling forsvandt i Aarhus Midtby efter en julefrokost lørdag den 29. november. Hans mobiltelefon gik i løbet af aftenen på en sendemast ved Fiskerivej i den nordlige del af Aarhus Havn. Efter dette tidspunkt er der ingen spor af den 42-årige familiefar.

Mads Fisker Weiling beskrives som normal til slank af bygning, ca. 180 cm. høj og vejer cirka 80 kilo. Han har kort mørkt hår, der krøller let og overskæg. Sidst han blev set, var han iført en lyseblå skjorte, mørke jeans, en sort habitjakke, sorte sko og en trekvartlang Navy uldjakke.

Her kan se mere om, hvordan du kan hjælpe med eftersøgningen