Leder efter Mads i Risskov

Mads Fisker Weiling frygtes druknet

I mere end en uge har 42-årige Mads Fisker Weiling været forsvundet, efter han lørdag den 29. november var til en julefrokost i det centrale Aarhus. Nu leder Missing People Denmark efter ham i området omkring Risskov.

Østjyllands Politi og hjemmeværnet har ledt efter familiefaderen i den forgangne uge, og også foreningen Missing People Denmark, der hjælper med eftersøgningen af forsvundne danskere, har hjulpet til.

Tidligere på ugen koncentrerede Missing People Denmarks frivillige eftersøgningen af Mads Fisker Weiling i området omkring Comwell-hotellet og havnen i Aarhus.

Men nu er eftersøgningen rykket nordpå.

- Vi har søgt i Risskov de seneste to dage, men desværre uden held. Vi har fortsat fokus på vandet, siger René Nielsen, der er stifter af Missing People Denmark.

Se: Forening vil finde Mads

Mads Fisker Weilings mobiltelefon gik den 29. november på en sendemast ved Fiskerivej i den nordlige del af Aarhus Havn.

- Vi ved ikke, om han er faldet i vandet, men hvis han er, er det mest sandsynligt, at han har bevæget sig mod nord, da strømmen har været nordgående, siger René Nielsen.

Han fortæller, at de frivillige går langs stranden fra Den Permanente Badeanstalt og helt ud til Egå Marina.

Missing People Denmark har omkring klokken 15.00 søndag eftermiddag afsluttet dagens søgen, men eftersøgningen fortsætter igen i morgen, mandag.

- Vi vil meget gerne låne en lille båd eller en jolle, så vi kan søge på havet også, siger René Nielsen.

Du kan finde information om eftersøgningen via Missing People Denmarks side på Facebook.