Leasing-svindel griber om sig

Hadsten melder sig nu i flokken af kommuner, der er blevet svindlet i forbindelse med leasing af en kopimaskine. Borgmesteren overvejer at lægge sag an.

Omfanget af svindel med leasing-kontrakter til kopimaskiner griber om sig. TV 2 / ØSTJYLLAND har de seneste dage kunnet fortælle om firmaer, der snyder skoler og institutioner for millioner, når de vil lease en kopimaskine.

I går stod en tidligere ansat i et af de tvivlsomme firmaer frem og fortalte, hvordan han bevidst har forsøgt at svindle sine kunder, ved at vælte så mange tal på bordet, at der ikke er nogen der kan finde rundt i dem. Blandt andet er et firma i Silkeborg under mistanke og politiet i Århus har genne længere tid efterforsket netop denne type svindel.

Nu melder Hadsten sig også i flokken af kommuner, der er blevet bedraget. Hadbjerg Skole er blevet svindlet for knap en halv million kroner, da den underskrev en leasing-kontrakt.

- Vi overvejer nu at anmelde sagen til politiet, siger borgmester i Hadsten Kommune, Anders G. Christensen (V), til TV 2 / ØSTJYLLAND.

Se mere i Nyhederne på TV 2 / ØSTJYLLAND kl. 19.30.