Lavede grød hos 92-årig kvinde

Mand udgav sig for at være hjemmehjælper

Foto: Colourbox

En 92-årig kvinde fra Åbyhøj fik sig i nat en brat opvågning, da hun pludselig fik uventet besøg.

Uden for hendes dør klokken 2.36 i nat stod en 18-årig mand, som udgav sig for at være hjemmehjælper. Manden blev derefter lukket ind i hendes lejlighed.

Ifølge Østjyllands Politi var den 92-årige kvinde noget forvirret over den pludselige vækning og troede, at det var morgen. Hun fattede i første omgang ikke mistanke, da hun tidligere har haft mandlige hjemmehjælpere.

Se: Tyve narrede ældre kvinde

Manden gik ud i køkkenet og begyndte at lave havregrød.

- Hun undrede sig over hans væremåde og fremtoning og spurgte ham flere gange, hvad han hed og hvor han arbejdede. Da han ikke kunne give svar på det, fik hun på en eller anden måde trykket på sit nødkald og fik tilkaldt nogle rigtige hjemmehjælpere, siger vagtchef Richardt Jakobsen fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Da hjemmehjælperne mødte op på kvindens adresse, fik de ringet til politiet.

Politiet kom frem til lejligheden og fandt den 18-årige mand i kvindens køkken, hvor han sad og spiste den havregrød, han selv havde tilberedt.

Manden blev anholdt på stedet.

- Vi arbejder lige nu på sigtelsen, så vi kan ikke sige præcist, hvad han bliver sigtet for endnu. Det kan være det, vi populært kalder tricktyveri, men umiddelbart har han ikke stjålet noget, så det kan også være forsøg på tyveri. Som minimum kan han i hvert fald sigtes for ulovlig indtrængen, siger vagtchef Richardt Jakobsen fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.